Bună, vreau să vă spun că îmi pare rău și vă rog să mă iertați pentru comportamentul meu nepoliticos. Sunt Dominic și iată o discuție dacă mai vrea cineva să vorbească cu mine.
Author
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 4:54 am
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 8:59 am
Te-ai mai calmat? Pentru ca ce mi-ai scris la mesaje private m-a șocat. Mai ales ca știu ca Japonia e tara sexualității perfide. Sodoma și Gomora s-a mutat în Japonia.
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 10:30 am
Sunt calm. Nu-mi place să fiu provocată de imagini sexuale de orice fel, pe care le găsesc în multe locuri la TV japonez, anime japonez, mă înnebunesc, nu excitat, nebun/furios supărat șocat când îl văd. Este cu adevărat șocant. Dacă poți face ceva în privința asta, într-un mod calm și plăcut și să nu-l vezi ca pe o mentalitate militară, cred că vom fi mai în largul nostru cu interacțiunile noastre online.
Nu trebuie să-mi placă tot ce văd și pot raporta ceea ce găsesc. Te-am contactat într-un mesaj privat pe forumul tău pentru a explica acest lucru în detalii. Am convenit să discutăm acest lucru acum în public, așa că îl voi discuta.
Femeile ar trebui tratate cu respect și nu ca un gunoi ieftin. Sunt de acord, nu tu. Dacă soțul tău a spus „Hei, uită-te la femeile astea nude, e drăguță, nu?” Sunt sigur că nu ai fi de acord cu asta. Te șochează că vorbesc în acest fel? Vorbesc doar despre viața reală acum.
Dacă mi-aș posta jocul online și aș spune „Hei, fii tolerant, cu mine, de fapt nu-mi expun părțile intime, ce mi-ar spune, fii sinceră” Ai spune „De ce Dominic simți nevoia să-ți expun butt-crack" și s-ar putea să protestez la tine "nu mă controla", dar acesta este exact punctul.
Oamenii fac ceva, sunt criticați, apoi declanșează o reacție în lanț. Înțeleg că îmi controlez gândurile și propriile emoții, dar nu trebuie să las pasărea să-mi facă un cuib în cap, dacă știi ce vreau să spun, când găsesc păsări care încearcă să mă expun, să mă împingă, să mă împingă, spun ce este cu adevărat pe inima mea, dacă alții nu o pot suporta, așa să fie. așa gândesc, acesta este acum adevăratul meu eu.
Nu te-aș invita niciodată la mine acasă și nu aș expune organele genitale ale fiicei mele pe perete sau ți-aș arăta sânii ție sau oricărui bărbat, dar ți se pare că „ești în regulă cu astfel de comportamente” și eu nu sunt, sunt puternic. impotriva. Asta nu înseamnă să fii excitat, acesta este un tată care vrea ca fiicele lui să se îmbrace modest.
nu sunteți fiicele sau surorile mele, vorbesc pentru propria mea familie. dar îmi vezi inima și intențiile.
Când văd o prostituată pe stradă, mi se frânge inima pentru ea, nu mai poftesc frumusețea ei așa cum o făceam înainte? de ce nu? pentru că sunt un finatic religios? nu, pentru că acum știu adevărul.
lumea nu acceptă acest tip de gândire și nu poate, dar vrea să câștige bani, să folosească „libertatea” ca o licență pentru a face mai mult rău și a face mai mult rău ochilor și minții noastre, făcându-ne să ne gândim la femei ca simple curve și gunoi. . exact împotriva asta lupt, vezi asta? Eu nu cred acest lucru. Cred că vrei să te scuzi și să o acoperi.
Apropo, sunt foarte calm când scriu asta, fiarele inimii mele sunt normale, fără tensiune arterială crescută de la mine.
Întreabă ce vrei să explici.... Vă voi spune cum aproape că m-a părăsit soția mea, vă voi spune cât de mult am rănit-o pe soția mea din cauza imoralității mele sexuale, acum vorbesc împotriva ei. Poate vezi ideea mea.
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 11:05 am
Te înțeleg ce zici stai cal. Daca te simti mai bine pe acest forum, poti sa ramai aici. Multe femei de la voi din tara fac asta pentru bani din câte vad. Japonia a depășit Korea de Sud și Thailanda ca si depravare. Proasta tara ți-ai găsit sa te stabilești.
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 12:26 pm
Japonia nu este la fel de coruptă ca America și România ar putea fi mai bună, dar doar uitându-mă la ce postează oamenii din România, văd foarte puțină diferență. de fapt femeile în română se îmbracă mai provocatoare decât femeile japoneze. Femeile japoneze nu își expun sânii și se machiază atât de greu. Dumnezeu mi-a dat o soție foarte bună în Japonia și este un creștin adevărat și crede că modestia face ca o femeie adevărată să nu arate ca o jucărie sexuală ieftină. Toți cei trei copii ai mei sunt născuți în Japonia și suntem aici, prin harul lui Dumnezeu, așa că nu poți spune că sunt în țara greșită. Fiind în armată, am fost trimis aici și am cunoscut-o pe soția mea aici, așa că poate acum înțelegeți sau nu.
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 12:38 pm
Si aici exista femei care pun mai presus modestia decât sexualitatea. Dar la voi cred ca e legala prostituția. In România nu este legala.
Btw, vrea sa vina și ea pe forumuri?
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 12:43 pm
Poate că sunt unele femei care enumera modestia în România, dar uitându-se la selfie-urile de pe forumul tău, nu le pasă de modestie. unii membri s-au schimbat și respect asta, dar restul doar își fac publicitate corpului ca și cum ar fi bine. Nu cred că e bine. nu, soția mea nu s-ar înscrie pe forumurile pe care i-am cerut-o în trecut și nu are niciun interes. Sper ca întelegi. Respect femeile modeste și pe acelea pe care le spun că greșesc și dacă sunt supărate. Nu-mi pasă. dacă îi iubesc, voi spune adevărul căci a tace este doar ură pasivă
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 12:46 pm
Oh, inseamna ca e bine ce zici tu. Și cu cele vulgare? Pe ele nu le respecți?
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 12:52 pm
Îi iubesc așa cum îi iubește Isus. Isus a spus „Nu te condamn și nu mai păcătuiesc”, așa că cine sunt eu să-i condamn. Isus a spus să vă rugați pentru dușmanii voștri și pentru cei care vă folosesc și abuzează de voi, așa că aceasta este porunca mea de la Dumnezeu.
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 12:57 pm
Ce părere ai despre acest forum?
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 1:04 pm
Am călătorit doar la jocuri și la câteva interviuri și asta e tot ce știu, așa că din acest context îmi place. Cred că văd mai mult conținut, dar încă nu am călătorit acolo. Văd că tema este un dragon și arată bine. Sunt impresionat de munca grea și de designul pe care i-ați pus cu toții în ea. este un forum grozav.
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 1:08 pm
Ma bucur sa aud asta. Pe partea de design m-am ocupat eu. Și mie mi-a plăcut ideea de banner dragon.
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 1:10 pm
Cred că ești foarte talentat Rox. Te susțin
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 1:21 pm
Multumesc. Am revenit pe forum.
dominic premium user
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 1:35 pm
multumesc Rox.
Rox forum staff
Subject: Re: It's Dominic Wed Jun 12, 2024 1:43 pm
Cu placere