Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 3:10 am | |
| Bună dimineața sora. Sper să vă bucurați de niște momente bune. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 11:54 am | |
| Bună dimineața fratioare. Ti-am scris și la rubrica de interviu de pe Unstoppable Mind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 12:14 pm | |
| Ok, o voi reciti. Cred că a fost menționat Kabbalah și am făcut un mic studiu, dar nu sunt prea familiarizat cu ea. Te rog, iartă-mă draga mea soră. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 1:32 pm | |
| nu e nimic fratioare. Trebuie sa pun mai mult despre kabala creștină pe acest forum | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 1:47 pm | |
| Bună, nu o voi citi și nu o voi accepta. Îmi pare rău. Am doar Biblia ca autoritate și Cuvântul lui Dumnezeu. Nu sunt de acord cu oricine predică orice deasupra Bibliei sau folosește alte cărți ca fiind egale sau interpretează Biblia. Avem Duhul Sfânt ca învățător și nu avem nevoie de nimeni care să ne învețe. Apropo, testez în mod regulat profesori falși și sunt pregătit pentru război spiritual zilnic toată ziua. Sper să înțelegi ce spun și unde este inima mea în această privință. Resping puternic toate cultele precum mormonii și martorii lui Iehova și orice alte învățături false ca ei. Nu voi citi niciun Kaballah, dar voi citi doar Biblia. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 1:54 pm | |
| Asi vrea sa te întreb un lucru: tu ce religie ai mai exact? Pentru ca eu sunt creștin ortodoxa. Iar pe noi ne-a învățat și avem și Biblie care ne spune ca Iisus este filmul Domnului trimis pe pământ ca sa ne mântuiască. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 2:08 pm | |
| Religia mea este creștină. Am citit Biblia pentru mine și mă rog Dumnezeului Bibliei. Nu fac parte din nicio denumire și denunț toate cultele, profesorii falși și mincinoșii. Potrivit cărții Galatenilor Capitolul 1 Versetele 8 și 9, dacă cineva predică o altă Evanghelie, lăsați -le să fie blestemate, așa că nu pot împărtăși decât ceea ce am primit din citirea numai a Bibliei și rugându -mă doar Dumnezeului Bibliei. Mă închin lui Dumnezeu. Dumnezeu este Tatăl, Fiu, Duhul Sfânt, așa cum s -a spus în Matei 28. Nu știu despre ce învață creștinismul ortodox, dar dacă spui că Isus nu este Dumnezeu și există un purgatoriu, când am două dezacorduri principale cu tine chiar acolo. |
|
| |
Ra Mo Na premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 2:13 pm | |
| Bine zis Dominic. Dumnezeu a luat 3 forme: Duhul, Fiul și Tatăl ceresc. Cum mai este numita și treimea Sfânta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 2:27 pm | |
| Asta spun eu. Trinitatea. Unele secte creștine o neagă și sunt întotdeauna de acord cu ele. Se spune, dar cred doar în Biblie nu în ceea ce predică alți bărbați și femei, nici în tradițiile bărbaților. Nu sunt nimeni special doar un creștin obișnuit, vă rugăm să verificați ce am spus în Biblie și să folosiți întreaga Biblie pentru a interpreta Biblia, nu Kaballah, nu predicarea altor bărbați. Este nebun să pui alte cărți sau învățături în fața lui Dumnezeu. |
|
| |
Ra Mo Na premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 2:35 pm | |
| Eu spun sa va împăcați pentru ca sunteți frati întru Hristos. Este păcat de voi doi dragii mei. Am reușit pana la urma sa îmi fac interviu și pe Unstoppable Mind Forum. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 3:13 pm | |
| Nu sunt într -un război cu nimeni, ci pentru adevăr. Acesta este adevărul biblic. Este ofensiv stronal să spunem că Isus nu este Dumnezeu. Nu mă pot împăca cu cei care ar respinge dietatea lui Isus Hristos. Nu există o astfel de părtășie în Hristos, deoarece Isus în care cred că este foarte diferit decât cel pe care îl fac. Este ca și cum Mormonii și Martorul lui Iehova nu se vor considera reciproc, ci o religie falsă și un cult pentru ceilalți. La fel este și cu mine. Nu știu în ce învață sau crede Biserica Ortodoxă, dar nu accept nicio persoană care să se numească creștină și totuși vrea să nu -l ia pe adevăratul Isus ca Dumnezeu, ci cumva mai puțin decât Dumnezeu. Fiul lui Dumnezeu este egal cu Dumnezeu așa cum învață Biblia. Orice altceva este un cult pentru mine. |
|
| |
Ra Mo Na premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 3:15 pm | |
| Dar ce sunt mormoni? Eu acum am auzit de ei. Pana acum nici nu știam de existenta lor. | |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 3:18 pm | |
| Te rog din toata inima sa ma ierți frate [You must be registered and logged in to see this link.]. Am avut o scăpare de nălucire și pana la urma mi-am schimbat numele din nude în Stephanie. Sper din toată inima sa nu ma crezi un creștin fals pentru ca nu sunt. Insa dacă dorești, ma pot retrage de pe acest forum și de pe Unstoppable Mind. Insa nu are rost sa pleci de pe forumul lui [You must be registered and logged in to see this link.] din cauza mea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 3:47 pm | |
| Stephania, nu sunt supărată pe tine. Trebuie să înțelegi asta. Îl urăsc pe Satana și pe toți demonii lui și minciunile lui. Am fost învățat să fiu într-un război spiritual de la început. Ieșirea din forumuri nu rezolvă nimic. M-am șters pe multe forumuri pentru că uneori este prea mult.
Lasă-mă să-ți spun așa. Imaginați-vă că un bărbat drăguț sau o femeie drăguță au venit la tine acasă și au zâmbit și ți-au spus că Isus și Satana sunt frați. În asta crede biserica mormonă. Lasă-mă să-ți spun din nou așa. Imaginează-ți două femei drăguțe care vin la tine acasă și zâmbesc și apoi îți spun că Isus este arhanghelul Mihail, asta te va învăța Marturia lui Ioah.
Am studiat aceste două culte de ani de zile și le cunosc bine doctrinele. Fac asta nu pentru a-i ura, ci pentru a simți dacă ei Îl caută cu adevărat pe Domnul sau doar urmează ceea ce au fost învățați. Mulți își părăsesc cultele și îl găsesc pe adevăratul Isus.
Pentru tine, te-am numit soră și prietenă. Ai fost drăguț cu mine și mi-ai spus numele tău. Ți-ai împărtășit viața cu mine în aceste câteva zile în care ne-am întâlnit.
Nu vreau să-ți pierd prietenia, dar există un lucru pe care nu îl voi schimba niciodată, este credința mea în Isus și, în special, că Isus este Dumnezeu, că El a murit pentru păcatele noastre, a înviat și se va întoarce, că suntem mântuiți prin credința în El prin credință și nu prin faptele noastre.
Te iubesc Stephania. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 3:53 pm | |
| Mie îmi pare rău că m-am contrazis cu tine. Nu știu cum sau ce, dar am simțit ca ceva îmi întunecă mintea și mi-a fost ștearsă sintagma Treime Sfânta. Pana la urma [You must be registered and logged in to see this link.] mi-a schimbat userul pe forumul ei. De azi pe forumul Unstoppable voi avea numele Angel. Și eu te iubesc frate drag. | |
|
| |
Ra Mo Na premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 4:01 pm | |
| Și totul e bine când se termina cu bine. Bravo vouă! Happy e ding. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 4:25 pm | |
| Mă bucur că ești sora mea dragă. Îmi doresc doar să creștem împreună în Dumnezeu. Știu că uneori ne vom ciocni cu capul pentru că asta fac membrii familiei. Vreau să știi asta. Ok, Angel, acesta este un nume frumos. Te rog să-mi spui dacă fac sau spun ceva care te doare și pe tine. Vreau să ai libertate deplină să-mi spui. O pot lua. Pot să plâng, să mă desprind, să mă rog, sper să nu fiu niciodată amar față de tine sau de cineva de aici. Asta vreau să spun sincer. Da, și eu te iubesc draga mea soră în Hristos.
Dragă Doamne, te rog iartă-mă și ajută-mă să fiu bun și iubitor cu surorile mele și să nu mă gândesc la ele în poftă sau în moduri impure. Vă rog să mă ajutați să fiu un frate bun pentru ei, dragele mele surori pe care mi le-ați dat în acest timp. În numele lui Iisus. Amin. Doamne, am uitat, te rog dragă Stephania cu tot ce are nevoie. Vă rugăm să-i oferiți sănătate bună, familie și prieteni buni din jurul ei. Te rog, las-o să fie mereu mulțumită de Tine, Doamne. Mulțumesc pentru Rox și pentru Ramona. Vă rugăm să binecuvântați și pe cei dragi și familia și prietenii lor Doamne. Mulțumesc Dumnezeu. În numele lui Isus ne rugăm. Amin. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 4:45 pm | |
| Ne iartă pe toți indiferent de ceea ce spune lumea. Eu oricum te-am iertat și iti cer ajutorul. Chiar am mare nevoie de ajutorul tău. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 4:50 pm | |
| O sa incerc si surorile te pot ajuta si pe tine, dar daca te pot ajuta cu ceva, iti stau la dispozitie. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Tue Nov 28, 2023 5:01 pm | |
| Atunci va rog sa ma ajutați sa nu mai fac asemenea gafe. Imi e rușine de mine pentru ca v-am dezamăgit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Wed Nov 29, 2023 2:14 am | |
| Sper că știi că nu am nimic împotriva ta. De asemenea, am fost confuz în ceea ce am crezut exact și este în regulă. Te iubesc ca pe o soră în Hristos. Voi face tot posibilul, dar te voi dezamăgi pe tine și pe alții din când în când, dar nu vreau să-mi scuz și eu comportamentul. Ești prețios în ochii lui Dumnezeu și, de asemenea, ai mei. Îmi pare rău că ți-am spus cuvinte puternice, soră Stephania. Te rog să mă ierți și pe mine pentru felul meu puternic de a-ți vorbi. Poți și vei putea să mă ierți? Sper să ai un somn bun. Vă rog să știți asta. Sunt foarte sensibil la lucrurile de natură sexuală. De asemenea, interpretez lucrurile foarte dur când vine vorba de asta. Am vrut doar să vă spun asta înainte ca să știți mai multe despre mine. Pot să împărtășesc mai multe despre povestea mea de recuperare, dar asta vă pot spune de acum. |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Wed Nov 29, 2023 2:30 pm | |
| Eu te-am iertat din prima și nu știam cum sa iti cer sa ma ierți. Am avut un moment de rătăcire pentru ca eram destul de năucita. Insa orice se poate ierta frate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Thu Nov 30, 2023 3:23 pm | |
| Multumesc pentru amabilitatea ta sora |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Stephanie Fri Dec 01, 2023 12:51 pm | |
| Cu mare drag. Eu sunt o persoana extrem de iertat-o are și nu dusmanesc pe nimeni. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Stephanie Fri Dec 01, 2023 2:34 pm | |
| Îți mulțumesc pentru inima ta dragă soră Stephanie. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Interviu Stephanie | |
| |
|
| |