| Interviu Szindy | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Szindy new member
| Subject: Interviu Szindy Thu Oct 05, 2023 5:35 pm | |
| Szeya. Nume: Szindiana Varsta: 20 Locatie: Bălan De unde ai aflat de forum?: am gasit acest forum la afiliere.
Last edited by Szindy on Wed Nov 01, 2023 1:49 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Rox forum staff
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Oct 05, 2023 5:41 pm | |
| Bine ai venit alaturi de noi! | |
|
| |
Me&You forum staff
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Oct 05, 2023 5:43 pm | |
| | |
|
| |
NACHT. premium user
| Subject: Re: Interviu Szindy Fri Oct 06, 2023 9:33 am | |
| | |
|
| |
Lory Hopkins new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Oct 12, 2023 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Fri Oct 27, 2023 10:10 am | |
| Hello, welcome here. Poți mânca alimente picante? |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Sun Oct 29, 2023 5:21 pm | |
| Da, mamanc mancaruri picante ocazional. Multumesc pentru primire. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Tue Oct 31, 2023 8:32 am | |
| Mulțumesc că ai împărtășit asta. Oricând, ne vedem în jur. |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Tue Oct 31, 2023 10:24 am | |
| Eu am sa intru oridecateori pot. Insa de pistat, nu prea stiu pe unde sa postez. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Tue Oct 31, 2023 11:16 am | |
| Szindy Încercați să ne puneți întrebări, să ne cunoaștem ca prieteni. Dacă te-ai plictisit, avem și jocurile. Nicio presiune pentru a posta, Ieri, nu am avut energie dar azi am primit energie. Mă bucur să te am aici cu noi. |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Wed Nov 01, 2023 1:49 pm | |
| Puteti sa ma intrebati despre orice, eu va voinraspunde cu mare drag. Poate am sa deschid o rubrica pentru mamici si tatici. Cu sfaturi si intrebati pentru cei mici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Wed Nov 01, 2023 2:18 pm | |
| Da, ar fi bine. Esti mama? tu ai copii? |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Mon Nov 06, 2023 12:55 pm | |
| Am un baietel, dar sotul m-a parasit pentru alta. Da, o poveste trista de iubire. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Tue Nov 07, 2023 3:05 am | |
| Imi pare rau sa aud asta. Aproape că mi-am părăsit soția pentru alta. Înțeleg că trebuie să fie dureros. Sper că inima ta se va vindeca și că poți fi o mamă bună. Urăsc prin ce am supus soției mele și îmi pare rău pentru asta. Cum iti plac forumurile? |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Tue Nov 07, 2023 9:49 am | |
| Am inceput sa prind drag de acest forum. Este simplu si usor de manevrat. Asa ceva rar mai vezi. Tie? Dar ce ai spus sotiei tale? Doamne apara-te de o asemenea nebunie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Wed Nov 08, 2023 7:42 am | |
| Soția mea nu știa despre istoria mea. I-am spus istoria mea. Ea a găsit conținut pentru adulți pe computerul de acasă când era pe cale să se nască primul meu copil. Ea a vrut să mă părăsească din acel punct. Am devenit mult mai rău după aceea. Este un miracol unde suntem astăzi. Are inima să mă ierte și știu că am rănit-o foarte rău din punct de vedere emoțional. Am o poveste lungă și tristă de spus și nu este frumoasă. Dar dacă vrei să afli mai multe, voi încerca să răspund aici pentru ca toată lumea să poată afla și să cunoască adevărul despre viața mea.
Nu trebuie să vorbim și despre asta dacă nu ești bine sau nu ești confortabil.
Ce iti place in Romania? Cum sunt oamenii acolo? Este ca și alte locuri în care ai călătorit? |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Wed Nov 08, 2023 10:43 am | |
| Poti sa o spui aici fara probleme. Doar membrii vad rubrica de interviu si nunsta nimeni sa citeasca romane. Eu de exemplu de primul iubit m-am despartit pentru ca l-am prins in flagrand cand urmarea continut +18. Insa a zis ca se uita la asta. L-am lasat sa se duca la lucru si i-am luat calculatorul la cercetat. Am aflat atunci ca avea cont pe retele de matrimoniale, era client inrait al site-urilor de videochat +18 si platise abonament lunar ca sa faca acele excroace perversiuni la comanda lui. Tot ce ii cerea, alcele fete faceau contra cost. Iti dainseama ce nebunie?
Avand in vedere ca ti-am spus povestea mea, poti începe și tu sa povestesti fara sa te simti jenat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 6:31 am | |
| M-am luptat cu pofta toată viața. Îmi este foarte rușine și acum pot să-i cer ajutor lui Dumnezeu și să trăiesc în onestitate. Nu am de gând să mint, mă lupt, dar nu este la fel ca înainte. Nu dau vina pe femei pentru felul în care se îmbracă pentru responsabilitățile mele. Soția mea a suferit mult din cauza trecutului meu. Încerc și acum lucrez la căsnicia mea. Mi-aș dori să nu fie așa. |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 3:15 pm | |
| Cel mai bine este sa discuti orice problema cu sotia ta. Cred ca este onfemeie frumoasa si minunata. Nu orice femeie are taria de a ierta atea lucruri. Nu o cunosc, dar sotia ta merita sa fie un model de viata pentru toate femeile din lume. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 3:20 pm | |
| Încerc să împărtășesc cu ea multe lucruri. Mi-a spus data trecută că dacă am greșit din nou, mă va părăsi și nu vrea să-mi mai cunoască trecutul pentru că este prea dureros. Nici măcar nu știu cum trăiește, dar știu că Dumnezeu a făcut minune după minune în ea și aș fi o proastă să continui în păcatele mele de acest fel. Nu vreau să o rănesc. Ea este mai prețioasă pentru mine decât înainte. Vă mulțumesc pentru bunătate și sper că Domnul vă va binecuvânta și vă va întări mereu. |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 3:41 pm | |
| Atunci încearcă sa lupti pentru ea ca si cum azi ar fi ultima zi din viata ta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 3:51 pm | |
| Da, voi. Acesta este un sfat foarte prețios pe care îl împărtășiți. Mulțumesc . |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 3:55 pm | |
| Placerea este de partea mea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 3:58 pm | |
| Care sunt câteva moduri credeți că un bărbat și luptă pentru femeile lui? Așa?.......spune-i adevărul, fără minciună, fără înșelăciune, așa? sau ai ceva anume? Sunt curios să știu ce părere aveți. În cazul în care nu pot să văd sau să răspund, voi răspunde mâine, acum este târziu aici în Japonia. 22:57 și mi-e somn, dar îmi place ce ai spus. Noapte bună. |
|
| |
Szindy new member
| Subject: Re: Interviu Szindy Thu Nov 09, 2023 9:54 pm | |
| In primul rand are copii cu ea sau e casatorit cu ea. Au investit timp si bani impreuna. Au de oferit sentimente reciproce împreuna. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Interviu Szindy | |
| |
|
| |
| Interviu Szindy | |
|