Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 3:43 pm
Habar nu am, nu am de unde sa știu eu asta.
Orion Woodstone anime rpg
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 3:47 pm
Sharma Sanara wrote:
Cine îmi ia personajele mele de pe Unstopable și le transforma și își însușește conturile mele?
Conturile tale nu mai sunt Nu si le insuseste nimeni Pur si simplu nu mai exista Pentru ca faci numai tampenii si tu ai dat de inteles ca vrei sa te retragi aici mutandu-ti topicurile de pe UM aici Astea sunt consecintele faptelor tale Gandeste-te bine inainte sa actionezi
Sharma Sanara fantasy rpg
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 4:43 pm
Mda. Ai perfecta dreptate. Am văzut acum că m-ați Banat definitiv de pe Unstopable. Oricum s-ar urmărit asta de ceva vreme.
E parte și vina mea recunosc. Dar am fost provocat. Eu cel puțin așa cred.
Aici nu mă poate bana nimeni fiindcă sunt fondator.
.
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 4:48 pm
Ce ai făcut man de te-au banat de pe Unstoppable. Imi suna telefonul de la mesaje mai ceva ca si girofarurile de la ambulanta.
Sharma Sanara fantasy rpg
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 4:54 pm
Ce sa fac? M-au Banat doar că am mutat 2 topicuri găsite la arhiva aici și că n-avem răbdare să le reactiveze. Și vroiam sa le mut aici unde nimeni nu poate avea control asupra topicurilor mele. Și mi-am pus în felul ăsta lumea în cap.
Cică iar fac scandal și faze de grădiniță
Și s-au supărat și pe faza că am spus acu câteva zile când Mindfreak își bătea joc de mine că o să mă retrag aici și să postez eu cu mine însu-mi daca lumea va renunța să posteze cu mine
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:00 pm
Trebuia sa le zici pe fata. Bre vrei sa îmi mut toate topicurile aici și gata. Tu oricum faci urat la nervi. Ai încercat vreodată sa iti iei un calmant? Sa nu te ia cu necurat sa te arunci și pe geam pentru un forum. Nu vreau sa te vad la știrile de la ora 5.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:07 pm
Recunosc ca fac urat la nervi. Daca te uiti bine ai fi vazut caterinca care s-a facut pe seama mea pe forum. Iar faptul ca cineva poate mindfreak mi-a mutat 2 topicuri la arhiva unul dintre ele era corct mutat dar apoi celalat era destul de activ si m-am trezit cu el la arhiva m-a cam inflamat iar.
Si nu am luat calmant inca nu simt ca sunt in punctul acela.
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:16 pm
Eu spun sa incerci. Nu te omoară nimeni dacă iei un calmant. Iti pui și tu nervii la somn boss. E rău să te ia cu nervii, poti ajunge în cămașă de forță. Lasa tu pe mindfreak și pe nu știu care. Daca te-ai luat în gura cu ei te-au șutat ca Maradona din voleu. Ia o bere boss și ronțăie o seminta. Sa vezi cum ies toți dracii. Eu la nervi mai dau în cap la prietenu. Esti bărbat ce gatu masii?!
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:27 pm
Te invit sa ciocnim câte o bere fara alcool că tu sigur ești la volan acum. Iar eu unul nu îmi place cea cu alcool dar una fara alcool cu gust de fructe este foarte buna. Un Ursus Cooler fara alcool cu gust de lămâie e preferata mea.
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:30 pm
Sebby wrote:
Eu la nervi mai dau în cap la prietenu. Esti bărbat ce gatu masii?!
Sunt de acord cu Sebastian. O labă te-ar ajuta să îți mai alungi nervii și să te destresezi
Lory Hopkins likes this post
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:33 pm
Geo wrote:
Te invit sa ciocnim câte o bere fara alcool că tu sigur ești la volan acum. Iar eu unul nu îmi place cea cu alcool dar una fara alcool cu gust de fructe este foarte buna. Un Ursus Cooler fara alcool cu gust de lămâie e preferata mea.
Boss, ma faci de rușine. Ori bem bere ori bem bere. Ce îmi areti acolo e pangareala sau suc pentru puradei. Daca trec pe la tine iti scriu sa ieșim în club. Vi cu mine și agatam ceva ca să îți treacă supărarea. Daca nu sti, te învață tata. Te iau ușor ca si de început. Fac eu cinste cu tot ce trebuie. Numa hai cu tatutza sa te învețe meserie.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:35 pm
Acum nu mai înțeleg. Ori Anne s-au molipsit de la Mindfreak cu vocabular de stradă ori Mindfreak i-a ciordit contul lui Anne ceea ce nu e deloc frumos.
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:36 pm
Geo wrote:
Boss, ma faci de rușine. Ori bem bere ori bem bere. Ce îmi areti acolo e pangareala sau suc pentru puradei. Daca trec pe la tine iti scriu sa ieșim în club. Vi cu mine și agatam ceva ca să îți treacă supărarea. Daca nu sti, te învață tata. Te iau ușor ca si de început. Fac eu cinste cu tot ce trebuie. Numa hai cu tatutza sa te învețe meserie.
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:37 pm
Ți se pare că ”labă” e limbaj de stradă ? O_O Nu am înjurat sau ceva, doar am spus să te masturbezi. Wtf Nu mi-a furat nimeni contul
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:37 pm
Pot zice că ai perfecta dreptate Sebi.
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:40 pm
Geo wrote:
Plătesc eu o cursa pentru tine când merg în Bulgaria. Mergem și la mare. Da lecții tăticu de barosaneala și pe plaja. Te învăț eu ce nu te-a învățat nimeni. Știe tata meserie, tata bandit. Cand prinzi veveriță, uai mamă. Numa de ia te ți. Hai tu sub aripa mea ca scot din tine boss de boss smecher pe felie.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:40 pm
@Anne: Am înțeles acum. Partea proasta e că am 38 ani și n-am făcut-o niciodată. Da știu că e poate e rușinos sau de neconceput că încă sunt curat ca popa sau mai curat decât el din punctul asta de vedere.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:44 pm
Sebby wrote:
Geo wrote:
Plătesc eu o cursa pentru tine când merg în Bulgaria. Mergem și la mare. Da lecții tăticu de barosaneala și pe plaja. Te învăț eu ce nu te-a învățat nimeni. Știe tata meserie, tata bandit. Cand prinzi veveriță, uai mamă. Numa de ia te ți. Hai tu sub aripa mea ca scot din tine boss de boss smecher pe felie.
Vom vedea, poate ne vom întâlni. Numai sa nu bem prea mult și să mă uiți amanet prin Bulgaria )
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:46 pm
Nu ne amețim. Aia este încălzirea pentru noaptea alba de pe plaja. Agata ceva și pe urma ne facem de cap. Eu fac cinste la puicuțe și pe urma fiecare se retrage în camera de hotel cu prada. Daca trebuie iti cumpăr o cutie săculeți pentru amicu. Protecție înainte de toate.
Rox likes this post
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:47 pm
Am înțeles.
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:49 pm
Geo wrote:
@Anne: Am înțeles acum. Partea proasta e că am 38 ani și n-am făcut-o niciodată. Da știu că e poate e rușinos sau de neconceput că încă sunt curat ca popa sau mai curat decât el din punctul asta de vedere.
Toata lumea stie asta gen Ai spus-o de 194384493859 miliarde de ori Nu e asa surprinzator din moment ce ne-ai spus-o de ne-a iesit pe nas Pana mea, daca nu merge cu tipe obisnuite poate ar trebui sa mergi la c**ve macar sa nu mori virgin
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 5:51 pm
Geo wrote:
Am înțeles.
Facem treaba sau te tragi pe portbagaj? Eu vorbesc serios boss. Într-o săptămână scot din tine un baiat finuț. Mai schimbam și hainele și ești parfum. O sa ai lipici la femei de iti faci carnețel cu programare.
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 6:19 pm
Hai boss-ule sa facem un rpg cu centauri la herghelie. Am auzit ca iti place sa joci ca si centaur. Eu femeia tu bărbatu.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 6:21 pm
Mda dar eu prefer fete serioase nu curve. Adică gen am mai văzut povesti pe YouTube cum unii agata una alta prin club. Nu se duc la curve pe centura.
Lory Hopkins new member
Subject: Re: Interviu Geo Fri May 24, 2024 6:44 pm
A zis cineva de ce turist boss-ule? Nici eu nu merg la asa ceva. Ia arunca-ți ochii pe propunerea mea de rpg.