Subject: Re: Interviu Geo Mon Jun 24, 2024 12:59 am
Ai abandonat pă la urmă forumul asta [You must be registered and logged in to see this link.] ?
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Mon Jun 24, 2024 12:27 pm
Nu, nu l-am abandonat dar am avut treabă zilele astea. Și azi am treabă. Azi însă nu doar in gradina mea.
Păcat că nu sunteți nici unul din apropiere de Brăila. Că în Chercea pomii pe strada sunt full.
V-as fi invitat la furat de vișine și corcodușe
Me&You forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Mon Jun 24, 2024 6:21 pm
Daca eram la Brăila veneam cu sotia ci cu fiica mea la o burta de cirese si visine.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Mon Jun 24, 2024 8:55 pm
Mda ar fi ieșit ceva distracție pe cinste.
Cireșe nu prea sunt pe strada. Doar în curțile oamenilor și trebuie sa sari gardul. Pe strada pe la porți găsești doar vișine și corcodușe. La unele porți mai dai și de pruni. Și azi am dat și de un măr. Abia aștept toamna sa se coaca merele și prunele. In septembrie merg la furat de mere și prune
Pentru cireșe ești cam la limita legii. Cu intrarea prin efracție : ))
Me&You forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Tue Jun 25, 2024 12:17 pm
Dar este magazin si se poate cumpara de acolo. Nu stiu ce se intampla dar la tara la noi a inceput sa moara piersicul. Tind sa cred ca a fost lovit sau atacat de cineva cu o solutie chimica. Avem la tara multi vecini care au invidie pe noi din cauza acelui piersic care facea piersci mari.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Fri Jun 28, 2024 5:48 pm
Eu mai fur fructe precum fura Nică cireșe ) E vorba că furatul creează așa o stare de plăcere In plus nu riști nimic pentru o mână de fructe crescute pe domeniul public. Practic furi de la stat ) Nu de la moșii care își închipuie că-s pomii lor. Doar că au crescut în fața porții lor.
Me&You forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Sat Jun 29, 2024 2:18 pm
Vezi sa nu dai in cleptomanie. E un pas minc si ajungi sa ai boala asta. Dar daca tot furi, sa imi trimiti si mie niste cirese su visine. Asta daca iti e mila de burta mea. )
[You must be registered and logged in to see this link.] topicurile Debra x Luis si Orion x Loxley le mai continuăm ? Dacă nu mai ai idei arhivează-le.
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Fri Jul 19, 2024 11:51 am
Numa sa raspunda la ele, da nici la rubrica de interviu nu intra.
Sharma Sanara fantasy rpg
Subject: Re: Interviu Geo Fri Jul 19, 2024 11:53 am
Nu. Nu am abandonat. Sunt doar puțin ocupat. Acum azi sunt la Vălenii de Munte. Apoi joi o sa plec într-o excursie de o săptămână. Dar sper că de diseară și până miercuri să mai pot posta ceva și la topicurile noastre Rogue
Eu înțeleg că mai ești și ocupat din când în când, de multe ori suntem
Dar a trecut peste o lună de când nu ai răspuns
Nu cred că ai fost ocupat atâta timp. Te-am văzut răspunzând la alte rpg-uri deci nu încerca să mă păcălești că nu e frumos.
Mai bine recunoaște că nu ai avut idei să răspunzi și aia e, că nu mă supăr.
O să aștept să răspunzi când ai timp. Dar te rog frumos să nu răspunzi în bătaie de joc, adică 2-3 rânduri. Vreau să văd de la tine că te străduiești și scrii între 8-10 rânduri că poți atunci când vrei
Pai ce-i drept s-au întâmplat cam ambele. Adică da a fost și că am fost ocupat a fost și că nu am prea avut idei. Voi răspunde la toate restanțele mele dar trebuie timp sa îmi adun ideile și să fac un post așa cum îți dorești
Rogue new member
Subject: Re: Interviu Geo Sat Jul 20, 2024 3:47 pm
Adună-ți ideile atunci
Prefer să mai dureze și să mai aștept decât să îmi dai un post foarte scurt la care să n-am idei să îți răspund
Mai multe locatii: Brasov, Arad, Ineu, Sebis, Moneasa apoi Timisoara si prin judetul Timis pe la Buzias, Lugoj, Deta.
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Thu Jul 25, 2024 8:58 am
aindupa ce vei vizita toata tara, vei bifa pentru excursie si tarile de peste granita?
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Thu Jul 25, 2024 9:38 am
Țările de peste graniță nu deocamdată că nu mă lăsa buzunarul. Dar dacă reușesc să strâng bani, da. Momentan singurele mele excursii in afara au fost Bulgaria la Balcic și Albena și Grecia la Nea Ankialos și Volos. As vrea sa mai revin in Grecia sa vizitez toate orașele mari din Grecia daca voi reuși să îmi permit.