Subject: Re: Interviu Geo Mon May 27, 2024 10:45 pm
Ignora-l mai bine
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Mon May 27, 2024 10:51 pm
Geo wrote:
Și oare orice centaur consideri că ar fi scârbos?
Nu toți ce taurii sunt scârbosi. Eu am văzut centauri foarte frumoși pe internet. Atat persoane de sex feminin cât și de sex masculin. Ce ai tu e o malformație de la Cernobal.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Mon May 27, 2024 10:57 pm
Pai e făcută de mine prin niste aplicații de mobil. Una dintre ele e faceapp cealaltă am uitat cum se numea. Ceva cu bodycrop sau bodyswap sau habar nu mai am.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Mon May 27, 2024 11:16 pm
Eu văd că acum Mindfreak se leagă de personajul meu Kalida.
O sa îmi ia la rand sa se lege de ele. Caută să mă provoace.
Eu nu mai schimb nimic pe Unstopable. Fiecare e liber sa posteze sau nu cu personajele mele.
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 12:27 am
Pentru ca sunt anormale personajele tale.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 3:08 am
Dar până acum o săptămână nu a avut nimeni nimic cu personajele mele.
Și lui Walt Disney ii plăceau șoarecii antropomorfi deși era ditai adultul și era om normal. Nu era zoofil sau diliu.
Orion Woodstone anime rpg
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 1:47 pm
Din totdeauna lumea consideră că ai personaje ciudate / scârboase Că nu și-a bătut capu mai nimeni si au preferat sa te evite e partea doua Daca o tii tot asa nu o sa mai ai cu cine scrie la rpg din incapatanarea de a avea niste poze vai mama lor la personaje
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 7:40 pm
Geo wrote:
Dar până acum o săptămână nu a avut nimeni nimic cu personajele mele.
Și lui Walt Disney ii plăceau șoarecii antropomorfi deși era ditai adultul și era om normal. Nu era zoofil sau diliu.
Fetele cu care făceai rpg și-au cam plictisit așteptându-se sa le răspunzi la rpg. Și nu au așteptat oricum, ci cu lunile. Sa zici meci ca le-am adus aminte de forumul tau.
Cat de personaje, nu toate sunt asa horror. Dar pasarea aia, centaur și Rita motocicleta e chiar dubioasa. Și ca de fiecare data, cum ai făcut cu celeilalte fete, asa ai făcut și cu mine. Ai deschis chipurile pe portal Rpg un rpg cu ciudățenia Rita. Nu ai mai răspuns la el el și eu am rămas fără idei. Acuma și sa vrei nu mai știu cum sa continui rpg-ul.
Deci, ți le faci cu mânuța ta.
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 7:45 pm
O sa postez și cu personaje mai umane gen zâne, elfi, androizi. Dar nu o sa îmi arunc la gunoi personajele care le am deja. Și nu sunt singurul care are astfel de personaje mai ciudate. Uitati-va pe Facebook la un tip pe nume Andy se numește Furry Andy &Second life pagina sa, mai uitati-va și pe forumul furrypile.co.uk unde e o întreagă comunitate de oameni care adora personajele Anthropomorfe. Uitati-va la desese Disney unde-i plin de personaje cu animale Anthropomorfe
Și Rox ai dreptate, am rămas eu fara idei la acele RPG-uri și e vina mea.
Și da am făcut tot felul de personaje inspirate de pe Furry Andy & Second life și de pe DeviantArt
Pe Rita am luat-o de pe DeviantArt de la unul pasionat de arta transformării care desena tot felul de ciudățenii.
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 9:14 pm
Comunitatea aia de oameni probabil nu face RPG Tu faci rpg intr-o comunitate de oameni care prefera normalitatea Daca te incapatanezi sa ai numai personaje ciudate o sa ai parteneri de rpg canch si o sa ajungi sa scrii singur Si ti-o faci cu mana ta
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 9:46 pm
Se face și acolo RP dar SUA e alta viața cu oameni mai deschisi, mai open mind și libertini iar România e altă mâncare de pește cu oameni mai conservatori. Aia nu doar că fac RP dar au și festivaluri un fel de Otaku dar in care se duc îmbrăcați în animale anthro se numește Anthrocon
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 11:21 pm
Pai si atunci dc nu scrii cu ei? Daca zici ca scriu cu personajel din astea animale cred ca ti-ar placea mai mult cu ei decat cu noi :-??
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 11:42 pm
Că-i prea greu RPG in engleză. Am fost și pe forumuri de RPG in engleză pe unde erau ei. Dar problemele sunt doua mari și late. 1. Ii cam chinui cu romgleza mea aducă nu mă prea pricep la engleza așa bine, am probleme cu gramatica englezei. 2. Diferența de fus orar de 7-10 ore.
3. Speram sa găsesc și prin Romania pe cineva căruia sa ii placa ciudățeniile mele adică animalele antropomorfe si centaurii de orice fel.
A și mai e un motiv.
Americanii sunt înnebuniti după RPG XXX (+18) Ceea ce mie nu îmi place
Printre ei sunt singur că nu îmi place să joc RPG erotic.
Subject: Re: Interviu Geo Tue May 28, 2024 11:59 pm
Puii mei Atunci adapteaza-te pe ce scriu cei din romania Mai schimba si tu Ca toata viata ai scris personaje ciudate Incearca sa faci si tu un compromis si sa scrii personaje cat de cat ok Uite de exemplu poza de la Jasmine mi se pare superba Mi-ar place sa scriu cu ea
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Wed May 29, 2024 1:06 am
Ok. O sa fac RP și cu personaje mai ok. O sa fac RPG și cu Jasmine.
Oricum personajele ciudate nu le voi arunca la gunoi dar o sa am topicuri și cu personaje mai ok pe placul celorlalți.
Am postat pe Unstopable cu Nexus Rallia dar sunt prea obosit și nu m-a dus capul mai mult. O sa adaug mâine și descriere in post.
Rogue new member
Subject: Re: Interviu Geo Wed May 29, 2024 6:48 am
Am înțeles, e bine și așa Mi-am făcut cont de membru ca să nu mai postez cu personajul la topicuri Non RPG Am să îmi fac acum și cont cu care să postăm cu Jasmine și să răspund la topicul făcut de tine
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Wed May 29, 2024 11:15 am
Mutam rpg-ul cu Rita de pe forumul portal Rpg? Îl copiem de la 0.
Rogue new member
Subject: Re: Interviu Geo Wed May 29, 2024 11:17 am
O întrebare... postul de la Nexus Ralia de pe UM îl mai editezi sau îl lași așa?
Rox forum staff
Subject: Re: Interviu Geo Wed May 29, 2024 11:25 am
No stai sa răspundă )
Geo fondator
Subject: Re: Interviu Geo Wed May 29, 2024 11:27 am
[You must be registered and logged in to see this link.] Momentan nu am idei să îl editez. Dacă poți răspunde la el așa cum e acum nu îl voi mai Edita. Daca vrei, mă voi strădui și îl voi edita adăugând puțina descriere.